Call Us! 1-800-555-5555

testesttest
HairstyLin

Voor ontspanning en een verzorgde look!

Welkom op de website van HaistyLin. Leuk dat u een kijkje neemt.

Mijn naam is Linda Raamsveld en zit al negen jaar in het kappersvak. Doordat ik in 3 verschillende salons heb gewerkt, heb ik veel en gevarieerde kennis van het vak opgedaan.

Ik vond dat het nu tijd werd voor een volgende stap: voor mezelf beginnen als ambulante kapster. Deze stap heb ik genomen zodat ik mijn eigen creativiteit kwijt kan en meer persoonlijke aandacht en tijd naar de klant toe kan hebben. Omdat ik meer tijd voor u neem, alles goed overleg en met een spiegel werk waardoor u alles mee kunt kijken, zorg ik voor optimale kwaliteit en zal het eindresultaat zijn naar wat u wilt.

Doordat ik bij u aan huis kom, hoeft u de deur niet uit en is het gemakkelijk voor iedereen: jong, oud, dames en heren en vooral als u niet goed ter been bent is het de ideale manier om geknipt te worden en er weer stralend uit te zien. Want als uw haar goed zit, voelt u zich ook goed.

Door een kapsel te creëren wat bij u past, straalt u nog meer uw eigen persoonlijkheid uit!

Uw haar is uw visitekaartje.

Voor het totaalplaatje verzorg ik ook visagie en heerlijk ontspannende Indiase hoofdmassages, deze zorgen voor ontspanning en gezonder haar. Daarnaast zijn de styling- en verzorgingsproducten geheel op natuurlijke basis die voor een optimale kwaliteit van het haar zorgen.

1 Reactie

  1. Mr WordPress op juni 18, 2010 at 8:51 pm

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Laat een reactie achter